timoandkay

trouwvideo Kalvijn en Nina

Kelvin & Nina

De trouwvideo van Kalvijn en Nina

De bruiloft van Kalvijn en Nina was drie dagen feesten in het Italiaanse Paradijs!

Wij waren de videograaf voor hun bruiloft en legden alles vast. In de trouwvideo die we maakten voor Kelvin en Nina hebben we er voor gezorgd dat alles samen komt tot de perfecte mix die alle facetten van hun bruiloftsweekend aantikt. Het emotionele, maar vooral ook het plezier, de lol, de wilde dansjes en de gekkigheid.

Bekijk de trouwvideo van Kalvijn en Nina door op play te klikken

trouwvideo kalvijn en nina
Play Video about trouwvideo kalvijn en nina

Een trouwfilm die voelt als een aftermovie

Als trouwvideograaf zijn we erg gepassioneerd over de trouwvideo’s die we maken. Zoals je ook in deze trouwfilm van Kalvijn en Nina ziet, is het geen standaard over de top romantische film. Wij vinden het persoonlijk het aller leukste om in een trouwvideo alle facetten van een bruiloft terug te laten komen. En ook te laten zien wie het bruidspaar is en hoe de vibe echt was.

Vaak zie je in trouwfilms namelijk dat de nadruk heel erg op de zware emoties wordt gelegd. Niks mis mee, maar het is niet onze stijl omdat we het soms niet helemaal authentiek of echt aan vinden voelen. 

We hebben al  heel wat bruiloften mogen filmen en de zware emoties zijn meestal maar een heel klein deel van de bruiloft. Een veel groter deel is de lol, het lachen, gekke dansjes, liefde, vriendschap onderling en flink feesten en genieten.

Daarom gaan wij bij iedere bruiloft opnieuw op zoek naar die mix die bij het bruidspaar en hun bruiloft past. Een flinke puzzel – het creatieve montage proces van deze 2-minuten durende trouwfilm van Kalvijn en Nina duurde ruim 3 weken – maar als de stukjes eenmaal in elkaar vallen geeft ons dit zoveel voldoening!

Wil jij ook een knaller van een trouwvideo?

Zijn jullie op zoek naar een trouwvideo die barst van romantiek, plezier en onvergetelijke momenten? Zoek niet verder! Wij vereeuwigden de droombruiloft van Kalvijn en Nina in het prachtige Umbrië, Italië en kunnen voor jou precies hetzelfde betekenen.

Vul even het contactformulier in  dan laten we z.s.m. weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. 

Previous slide
Next slide
aftermovie bruiloft kalvijn en nina

Getting hitched?
Let's talk all things wedding films!

Op zoek naar een creatieve trouwvideo die barst van romantiek, plezier, gekkigheid en onvergetelijke momenten?

Neem contact met ons op en we creëren samen een trouwvideo die net zo uniek en onvergetelijk is als jullie liefde.